Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Şişme Havuz Blog Başlığı
20 juin 2015

şişme havuzlar

Renkler çok güçlü olabilir. Onlar, bizim duygularımızı uyandırmak kişisel ve kültürel mesajları iletmek ve ruh ayarlayın. Bir parlak kırmızı bağırmak "Dur!" Bir masmavi yatıştırıcı ve sessiz olabilir iken. Bireysel renkler kendi çok söylerken, dünyada gördükleri en birden fazla renk içerir. bu renkler birlikte çalışmak yolu renk uyumu denir.

Hiç parlak pembe yeşil çalı karşı standları arttığını fark ettiniz mi? Ya da mavi top haki pantolon ile iyi gider? Bu temel var renk uyumu . Belirli renk eşleşmeleri doğal gelirken, bir blog için renk düzeni seçerken biraz zor olabilir. Seçim için pek çok renk vardır! Bazı renkler bir arada harika görünüyorsun, ve diğerleri dramatik çatışma! Temel renk teorisi Öğrenme renk seçimi sürecine biraz yapıya getirmek ve daha uyumlu renklere neden yardımcı olabilir.

Üç ana rengi, üç ikincil renkler ve altı üçüncül renkler: Ortak bir renk tekerleği 12 renk içerir.

"Renk akorları" Öğrenme

Muhtemelen bir noktada ya da başka şişme havuzlar bir renk çarkı tek gördüm. Renkli jantlar bize de birlikte çalışmak renkleri seçim yardımcı olabilir. Biz renkleri bir arada var etkiyi tahmin ve açıklamak için "renk akorları" seçeneğini kullanarak tekerlek üzerinde farklı renklerin pozisyonlarını analiz edebilirsiniz. Iş, ama burada birkaç ortak örneklerdir kombinasyonlar sonsuz sayıda vardır:

Benzer renkler renk çarkında birbirine bitişiktir. Eğer blogunuza o sakin, rahat bir yapıya sahip olmak istiyorsanız, benzer renkleri seçerek harika bir başlangıç ​​noktasıdır.


ISA Yurtdışı Eğitim Öğrenci Blog büyük etkisi benzer renkleri kullanır. başlığında sakin maviler ve yeşiller siteyi bir dost, uyumlu bir görünüm verir.

Tamamlayıcı renkler renk çarkında birbirine zıt bulunmaktadır. Tamamlayıcı renkler çok yüksek kontrastlı ve aktiftir. Birbirleri ile eşleştirilmiş Genellikle görsel "buzz" yaratmak olacaktır. Bunlar uygulamada kullanmak biraz zor, ama canlılık ve heyecan taşıma iyi bir iş yapabilirsiniz. Bu metin için tamamlayıcı renkleri kullanarak genellikle okuma şeyler oldukça zor hale getirecek dikkati çekiyor.

"Telefonu tutun! Yani pembe, kırmızı değil! " Yani orada var zeki bir göz var! Burada renk tekerleği ilişkilerini tartışırken olduğunuzda, biz görmezden ediyoruztonları ve tonları . Saf renk tonları şeyler aşağı Breaking bize daha kolay ilişkileri karşılaştırmak yardımcı olur.


On Bekleyen Emily Austin ona parlak, neşeli hissediyorum blog vermek için kırmızı ve yeşil varyantlarını birleştirir.

Split-tamamlayıcı renk şemaları son iki örnek bir karışımıdır. Bu tamamlayıcı renk ile eşleştirilmiş yakın benzer olan iki renk içerir. Split-tamamlayıcı paletleri iki dünyanın en iyi ile bitirmek! Onlar atılmış bazı canlılık ile birlikte denge ve uyum büyük bir anlam var. Şanslar sevdiğiniz bloglar, web siteleri ve markaların birçok bölünmüş tamamlayıcı renkleri kullanabilirsiniz.


Sevimli Aşırı eğlenceli, dengeli palet oluşturmak için bölünmüş tamamlayıcı paleti kullanır.

Fikirler ve kaynakları

Akılda tutulması gereken bir iyi bir şey bu sadece başlangıç ​​noktaları olmasıdır.Sizin gibi renkleri var, sizin beğeninize kesin tonları, tonlarını ve gölgeleri çimdik.renkleri seçmek için en iyi yolu sadece deney yapmak olduğunu! Renk tekerleği renk ilişkilerini bilgilendirmek yardımcı olabilir, sizin tasarımda onu görene kadar bir palet çalışacak olmadığını söylemek hiçbir somut yolu yoktur.

Eğer renklere bazı geribildirim almak istiyorsanız, tasarım denetim için biriyle eşleştirme deneyin .

İşte ahenkli bir renk paleti oluşturmak için birkaç ek ipucu:

  • COLOURlovers renk paletlerini tarama için büyük bir şişme havuz kaynaktır. Sadece bazı büyük fikirler kıvılcım olabilir orada örnekler üzerinden bakıyor. Eğer varsa Aslında, Premium yükseltme , WordPress.com COLOURlovers paletleri koyar  özelleştiriciniz içinde sizin için varsayılan olarak.
  • Doğa renk uyumu ustasıdır. Bazen bilgisayardan kalkmak ve ilham almak için dışarıya çıkmak için yardımcı olur!
  • fotoğrafçılık topluluğu burada Günlük Mesaj renk fantastik bir kavrayışa sahiptir. Daha bazı aracılığıyla bakıldığında renkli fotoğraf meydan yanıtları sizin için bazı ilham kıvılcım olabilir.
  • Bir araya çekin ruh kurulu benzer bir his var görüntülerin ve kullandıkları renkler analiz. Büyük olasılıkla farkında olarak, Pinterest bu tür bir şey için harika bir araçtır.

Biz gelecek mesajlar renk teorisi diğer yönlerini keşfedeceksiniz. Bu arada, seni bağlamında renklerinizin düşünmeye teşvik sen kızdırmak için çalışıyoruz iletiyeve bir araç olarak kendi sayfası üzerinden gözünü doğrudan .

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité