Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Şişme Havuz Blog Başlığı
11 mai 2015

Süs Havuzu İnşaatı ve Yapımı

Süs Havuzu Yapımı

Eğer havuz daha geleneksel bir görünüm tercih ederseniz, çimento veya Rastra blok malzemeden çimento yapılan ve geri dönüştürülmüş plastik köpük ile bir bina düşünün. Çevreye daha az çakıl ve taş gibi, bu sistemler ayrıca bir yüzme havuzu suyu arındırmak için enerji tüketimi ve kimyasal filtreleme tesisi kullanan sistemler yerine mekanik filtreler ve klor azaltabilir.

Somut bir havuz Dökme yanıltıcı olabilir. Sen çatlamasını önlemek için doğru kombinasyonu ve uygun yoğunluğuna sahip olmalıdır. Çünkü beton dökme ile ilişkili karmaşıklığı, Zingaro havuzunun Do-It-yourself beton yapı öneriyoruz. Eğer somut bir deneyiminiz varsa, aşağıdaki ipuçları sunuyor: Belirli bir için kararlı bir ortam sağlamak için örgü, kauçuk kaplama, gazete ya da eski halı bir tabaka ile 4-1 oranında Portland çimento ve kum karışımı, sıkıştırılmış toprak kullanın ve kapağı Alan katılmak için. Beton gözenekli olduğu gibi beton döküldükten sonra, sıva havuz su yalıtımı 1/8 inç kaplama mala.

Beton blok Rastra alternatif. Bu bloklar 10 feet yükseklikte 15 ya da 30 inç arasında bir uzunluğa ve 10 ya da 14 inç arasında bir kalınlığa sahiptir. İki kişi rahatlıkla sitede 10 metrelik bölümlerinde koyabilirsiniz: geri dönüşümlü polistiren ve çimento yapılmış, bunlar beton kesirler tartın. 16x32 ayak Rastra malzemeler yaklaşık 1600 $ havuz inşa süs havuzu yapımı.

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité